Asociación Catalana de Estudios Bioéticos | Copyright© 2024

III Jornades ACEB

Inscriu-te aquí!

El 12 desembre 2023 hem organitzat la 3a edició de les Jornades ACEB a la Sala d’actes de la Universitat UIC Barcelona (C/ Immaculada 22, Barcelona). Amb molta il·lusió hem preparat aquesta jornada, que esperem que sigui del vostre interès. Les Jornades ACEB són dirigides a personal sanitari, educadors i a tota la població interessada.

Programa

18:00 – Primera Taula. Modera Dr. Jesús Vaquero. Metge de família a l’àrea de psicogeriatria de l’hospital Benito Menni CASM.
18:05 – Hi ha una veritat objectiva? Claus per una vida amb sentit ple. Dr. Jaime Nubiola. Professor Emèrit de Filosofia, Universitat de Navarra.
18:35 – Pornografia, una qüestió menor? Una plaga silenciosa amb risc de convertir-se en l’addicció perfecta: anònima, accessible i assequible. Sra. Blanca Elia. Psicopedagoga i experta en educació afectiva-sexual. Presidenta i portaveu de “Dale una vuelta”

Descans

19:25 – Segona Taula. Modera Dr. Josep M. Guardiola. Metge internista de l’hospital de la Santa Creu i Sant Pau
19:30 – L’elecció més important. Claus per no equivocar-se. La FIDELITAT com a guia bàsica de salut mental. Dr. Pep Borrell. Metge odontòleg. Conferenciant sobre la família.
20:15 – Resum/Conclusions/Discussió. Només es viu una vegada: ENCERTA LA TEVA ELECCIÓ. Dr. Josep M. Guardiola. President d’ACEB.
20:30 – Final de jornada

El enllaç per fer l’inscripció es: https://forms.gle/zBCDjoiXMxLhYFgg7

Podeu trobar el programa en PDF aquí.

Us hi esperem!