Associació Catalana d'Estudis Bioètics | Copyright© 2021

Membres de la Junta

President

Dr. Joaquim Bosch Barrera Esp. Oncologia clínica, Hospital Josep Trueta, Girona. Doctor en medicina. Fundador de l’Associació de Bioètica d’Estudiants de Medicina (ABEM)

Vicepresidenta

Dra. Mireia Baylina Melé Esp. Medicina Interna, Profesora asociada a la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona)

Secretari

Dr. Pablo Villacé Gallego Esp. Medicina Interna, Corporació Sanitària Parc Taulí, Sabadell.

Tresorer

Dr. Ignasi Puig del Castillo Esp. Aparell digestiu. Unitat d'Endoscòpia i Consulta d'Alt Risc de Càncer Colorectal. Althaia Xarxa Assistencial Universitària de Manresa.

Vocals

Dra. Inés Espallargas Esp. Medicina de familia, Corporació Sanitària Parc Taulí, Sabadell. Màster en Bioètica.
Dra. Miriam Martínez Esp. Pediatria, Hospital Germans Trias i Pujol, Badalona.
Dra. Amaya Carreras Esp. Ginecología i Obstetricia, German Medical Center (Dubái).
Dra. Mireia Andrés Esp. Cardiología, Hospital Vall d’Hebrón, Barcelona. Llic. Farmàcia.

Presidents d’Honor

Prof. Xavier Sarrias Nefròleg emèrit. Ex president del Comité d'Ėtica Asistencial de l'Hospital de Bellvitge. Coordinador de l'asigntura de Bioètica de les Facultats de Medicina i Odontología de , Universitat de Barcelona- Campus Bellvitge. Membre del comité de selecció de transplantament renal de l'Hospital de Bellvitge. Fundador d'ACEB.
Prof. Joan Vidal i Bota Doctor en medicina. Especialista en pediatria. Hospital Universitari Arnau de Vilanova, Lleida. Màster en Bioètica i Dret. President ACEB 2002-2012
Sra. Isabel Viladomiu Psicòloga clínica. Màster en Bioètica i Dret. Profesora de bioètica de la Universitat Internacional de Catalunya. Presidenta ACEB 1996-2002